SAKARYA / SERDİVAN - Kazımpaşa Ortaokulu

Kazımpaşa Ortaokulu

Kazımpaşa Mh. 18 Nisan Cd. No66 Serdivan / SAKARYA
Vizyon
Milli değerlerinin bilincinde olan, sorgulayan, üreten, güvenilir, paylaşımcı bireyler yetiştiren kalitede öncü bir kurum olmak
Misyon
Öğrencilerin; Bireysel farklıklarını, göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.
Başarılar
Kütüphane Kitap Sayısı :3651
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM (SABAH 5-6-7-8. sınıflar) (ÖĞLEN 1-2-3-4. sınıflar)
08:00 - 13:40 (Ortaokul) 13.50 - 18.40 (İlkokul)
Ulaşım
ADAPAZARI-SERDİVAN İSTİKAMETİNDEN HER 10 dakikada bir-- KORUCUK İSTİKAMETİNDEN HER 30 dakikada bir otobüs bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
DAĞYONCALI-ÇUBUKLU-KIZILCIKLI-YUKARI MEŞELİ mahallerinden ücretsiz devlet taşımalı servisi yapılmaktadır. SELAHİYE-KURUÇEŞME-UZUNKÖY-AŞAĞI MEŞELİ-MAHMUDİYE-BEŞEVLER mahallelerinden ise özel servis ve belediye otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
KAZIMPAŞA MH. 18 NİSAN CD. NO:66/1 SERDİVAN/SAKARYA
SERDİVAN İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 6 KM
Okulun Sınav Başarı Durumu
2022 YILINDA 2 öğrencimiz 15 Temmuz FEN LİSESİ,1 Sakarya Anadolu Lisesi ,1 Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi ve 1 Güzel Sanatlar Lisesi kazanan öğrencimiz bulunmaktadır.
2022 YILINDA LİSELERE YERLEŞTİRME : %96
Sportif Etkinlikler
GEÇMİŞ YILLARDA FUTBOLDA İL İKİNCİLİĞİMİZ,HALTERDE İL ÜÇÜNLÜĞÜMÜZ BULUNMAKTADIR.2016-2017 YILINDA HENTBOL KÜÇÜKLERDE SAKARYA 3.lüğü ALINDI.
HER YIL TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI DÜZENLENMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları
ERASMUS AVRUPA KALİTE BELGESİ, OKULUM TEMİZ VE BEYAZ BAYRAK SERTİFİKAMIZ BULUNMAKTADIR.
ERASMUS+,E-TWINNING
Diğer Hususlar
11 ŞUBEMİZ BULUNMAKTADIR.2022 yılı KASIM ayı itibariyle boş münhal kadromuz bulunmamaktadır.